Yank Hornline

.

RÄDDA SURF!

Kategori: Ida!

Hej!
Vi skulle väldigt gärna att det här publiceras i din/er blogg, då så många som möjligt behöver veta det, och det snabbt!

Det är så att våran älskade ridklubb SURF (Södra Umeå Ryttarförening) håller på att gå i konkurs.
Vi behöver pengar SNABBT, och det skulle vara underbart om dom som vill kan donera en summa pengar (50 kronor?) och hjälpa oss rädda surf. Vi har endast två veckor på oss, sen är det försent om vi inte har samlat in tillräckligt med pengar. På http://www2.idrottonline.se/SodraUmeaRyttarforenig-Ridsport/Ridskolan/AnlaggningsRidskoleinformation/STODSURFIVARANEKONOMISKASITUATION/ hittar ni mer info om det.

Om ni inte vill eller kan donera pengar så skulle vi bli väldigt glada om ni kan hjälpa oss få fler sponsorer. Det skulle vara UNDERBART, verkligen! Kolla med era föräldrar eller någon annan ni känner. En liten reklamskylt (kanske 2×3 m?) kostar 3500 kr och en stor (ungefär dubbelt så stor) kostar 5000 kr.

Om ni inte kan göra något av detta så ber vi er SNÄLLA, hjälp oss att sprida facebook-grupperna som gjorts, ”Stöd södra umeå ryttarförening” och ”RÄDDA SÖDRA UMEÅ RYTTARFÖRENING”.

Snälla hjälp oss, all hjälp som kan fås behövs verkligen!

JÄTTEKRAMAR till er som hjälper oss att rädda en av Sveriges absolut bästa föreningar!

/Linnea, Elvira, Jessica, Ebba, Evelina och alla andra på surf!

www.justhorses.blogg.se
www.kaktushebelsnoopy.blogg.se

Kommentarer


Kommentera inlägget här: