Yank Hornline

.

Fb grej! ;)

Kategori: Sannas gillningar från FB

Ida sörli - Du har alltid funnits där för mig, snart ett år med dig! jag älskar dig så sjukt jävla mycket! du betyder så himla mycket för mig! du är en syster för mig, vi skrattar alltid när vi är med varandra! du är grym! 
 
Emmi karlsson - du är sjukt söt person, som jag vill gärna lära känna bättre! jag kommer alltid finnas där för dig! du är snygg,fin söt!  jag älskar dig!
 
Victoria Fast Örneholm - Du är söt och fin person! jag känner dig inte så himla bra,men vill gärna lära känna dig bättre!
 
Julia holmgren - du är som en syster för mig! vi skrattar alltid tillsammans, jag kan prata med dig om allt! du förstår mig! jag älskar dig syster! 
jag kommer alltid finns där för dig!
 
Amanda johansson - Du är sjukt snäll och fin person, som jag vill jätte gärna lära känna bättre! du har en sjukt söt häst också !
 

Maria Sten-Urban Hedlund - Gumman, du betyder så sjukt mycket för mig! jag vill jätte gärna lära känna dig bättre! du är grym person! du får mig att le! jag älskar dig! jag kommer alltid finns där för dig!
 

Angelica Sävenstedt - Du är fin och snäll person, jag vill gärna lära känna dig bättre! jag kommer alltid finnas där för dig!
 

Emma Bergsdorf - du är fin och snäll person! du har en sjukt söt häst också! du är grym på det du gör!
 

Simone Karlsson - Du är en sjukt grym person, som alltid finns där för mig, jag kommer alltid finnas där för dig! du betyder ! jag älskar dig !

Vendela johansson - gumman du betyder så sjukt mycket för mig, jag vill gärna lära känna dig bättre! du är söt och fin , jag älskar dig ! 
 
Tessan carlsson - Du betyder ! jag älskar dig! du är fin och snäll! du är  har en fin häst också! 
 
Linnea ramlar tjärnan - Du och jag har haft motgångar i våran vänskap, du är sjukt grym linnea! jag älskar dig och kommer alltid finnas där för dig!
 
Jimmy K-bry eriksson - du är min bror, jag älskar dig men jag hatar dig också ibland! du finns där för mig, vi bråkar men det är väl det syskon är till för? haha.
 
Sandra forsberg - du är en sjukt grym person! du finns alltid där för mig! jag saknar dig som tusan! jag kommer alltid finnas där för dig, jag älskar dig !
 
Mikaela berggren - du är sjukt söt och fin person! jag kommer alltid finnas där för dig! jag saknar dig ! 
 
Lisa öjenstam - du är sjukt fin och snäll person,  jag vill jätte gärna lära känna dig bättre! du är jätte snäll mot mig, du fick mig verkligen att le när du skrev det där på dv ! om du minns vad du skrev !
 

Anna Eidegren Beijar - du är fin och snäll person ,jag känner dig inte så bra! men jag vill jätte gärna lära känna dig bättre !
 
Ali jan - fin och snäll person ! jag kommer alltid finnas där för dig ! du är grym !
 
Julia öberg - du och jag har gått i samma klass sen förskolan ,du betyder så sjukt mycket för mig! jag kommer alltid finnas där för dig! jag älskar och saknar dig !
 

Leona Stor Tafsarn Saari - fin och snäll person! jag kommer alltid finnas där för dig! det är bara du ringer/smsar!
 

Lovisa Westermark - Du betyder! jag älskar dig! jag kommer alltid finnas där för dig, du är fin och snäll! 
 

Alva Forssén - Fin och snäll person! du betyder jätte mycket för mig, jag kommer alltid finnas där för dig! saknar dig !
 

Josse Ajerstam Lundgren - gumman, du betyder sjukt mycket för mig! jag vill jätte gärna lära känna dig bättre! du är grym!
 

Moa Aduvet Appelblad - Du är grym, du betyder sjukt mycket för mig, jag älskar och saknar dig! jag kommer alltid finnas där för dig!
 

Barite Harry Badaso - Du är grym, jag känner dig inte så bra, men vill gärna lära känna dig bättre! 
 

Hannah Nilsson - du är grym! jag älskar dig, du betyder jätte mycket för mig! jag kommer alltid finnas där för dig!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: