Yank Hornline

.

Matilda -Gästbloggare!

Kategori: gästbloggning

Hoppsan hejsan allihopa! jag heter Matild och är 17 år gammal. äger tre hästar + en häst som jag delar med mamma.
mina underbara bäbisar
Lite om mina hästar
Adena Rang är en varmblodig travar på 16 år. tävlat innom hoppning och tränat Dressyr innan jag köpte henne för ca en månad sedan. senast idag red jag och hoppade 1 meter med henne. fått reda på att hon hoppat ca 145 cm! min lilla häst. hon är väldigt reserverad och väldigt känslig. jag är väldigt nogrann med att bara vissa får rida henne och då ska jag lita till 100 % på den och änsålänge är det bara jag som ridit henne under denhär månaden! hon är 156 hög och har gått på travet.
Cornea är också en travare som jag köpte från samma ställe som Adena. hon är 3 år gammal och rids därför inte så mycket! ridit henne två gånger under lite mer än en månad. Hennes förrförra ägare var Caroline auf ugglas, men hon gillar inte låten snälla snälla! jag har provat! även hon har gått på travet. Cornea är 159 cm hög.. den största jag har!
Flinga är min och mammas häst. hon går inte alls i prencip eftersom hon hatar att vara ensam och jag rider bara ensam. vi kör henne vilket hon tycker är skit kul! 'lilla' damen är 18 år! köpt 2004(?)Flinga är 145 cm hög.
Miss Maxi är den hästen jag ridit mest! hon är 17 år och helt underbar.. om hon har lust! vi har hoppat 90 cm som högst och det är typ 2 ggr! jag tävlar ju inte så shit the same! hon är överviktig men sålänge hon gillar det hon gör fortsätter vi med det! vi köpte henne när hon var 5 år och vi har ägt henne i 12 år i november! hon är väldigt bestämd och otroligt lat! bästa som finns enligt henne är mat.. där av vikten! hon är 134 hög så hon är den minsta jag har! ridit henen ordentligt i ca 1,5 år nu! min fina älskling<3
Bell. ett år gammal och skall ridas in om ca ett år min 5 bebis!
Sista bilden är på mig och det är allt jag har att bjuda på just nu! ni är välkommna att kolla hos mig på Dv. har blogg men är typ aldrig inne så kolla dv ist! http://dayviews.com/mlholm/
/matilda

Kommentarer


Kommentera inlägget här: